(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme tiimiimme lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Työskentelemme kotihoidossa asiakkaan kotona. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Työhön kuuluu asiakkaan perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoidossa ja ruokailussa avustamista sekä sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja. Kuntoutuksen tukeminen on tärkeä osa työtämme.
Kotihoidossa lähihoitaja pääsee kehittämään ammattitaitoaan monipuolisesti ja turvallisesti tiimin terveydenhoitajien opastuksella!

Käytämme kotihoidossa PegasosMukana -toiminnanohjausjärjestelmää. Käynnit jaetaan optimointityökalua apuna käyttäen, joka varmistaa hoitajille mahdollisuuden taukojen pitämiseen.

Toimimme moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu terveydenhoitajia, sairaanhoitaja, lähihoitajia ja kodinhoitaja. Lisäksi tukenamme on kotihoidon lääkäri, fysioterapeutteja ja sosiaalityöntekijöitä.

Kuljemme alueellamme, Linjoilla, jalan. Kotihoidon toimistolta kulku asiakkaille onnistuu bussilla, metrolla ja Hämeentien remontin valmistuttua raitiovaunuilla. Kotihoidolla on käytössään myös polkupyöriä sekä sähköpyörä.

Olemme ottaneet vuoden 2019 aikana käyttöön yhteisöllisen työvuorosuunnittelun, jossa tiimiläiset suunnittelevat yhteistyössä työvuoronsa tiimin asiakaskunnan tarpeiden mukaisesti. Yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla saat paremmin yhdistettyä työn ja vapaa-ajan sekä pystyt painottamaan tekemiäsi vuoroja myös omien mieltymystesi mukaan. Kotihoidossa lähihoitajan työ on 2-vuorotyötä sisältäen päivä- ilta ja viikonloppuvuoroja ja toisinaan varallaoloa.

Tarjoamme sinulle Linjat -tiimissä merkityksellisen työn ja hyvin toimivan työyhteisön tuen. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Lisäksi saat Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut ja tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Lähihoitajan peruspalkka 2294,47 e/kk, hoitajan peruspalkka 2198,13 e/kk.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi: Työ- tai harjoittelukokemus kotihoidosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Meryem Ivars, p.050 402 0433.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/