(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme tiimiimme lähihoitajaa/hoitajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen ajalle 24.2-31.5.2020. Työn jatkuminen on mahdollista tämän jälkeenkin. Sopiva hakija voidaan palkata jo hakuajalla.

Työskentelemme kotihoidossa asiakkaan kotona. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Työhön kuuluu asiakkaan perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoidossa ja ruokailussa avustamista sekä sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja. Kuntoutuksen tukeminen on tärkeä osa työtämme. Tiimissämme on 4 solua joista jokaisessa on oma sairaanhoitaja sekä 3-4 lähihoitajaa. Sairaanhoitaja on tukena asiakkaiden hoidossa. Uudelle työntekijälle nimetään perehdyttäjä ja perehdytys on aluksi 5 arkipäivää.

Kotihoidossa lähihoitajan työ on 2-vuorotyötä sisältäen aamu- ja iltavuoroja kaikkina viikonpäivinä. Aamuvuoro on tyypillisesti klo: 7.15-15 ja iltavuoro klo: 14.15-22. Omiin työvuoroihin on mahdollista vaikuttaa. Myös 80% työaika on mahdollista.

Kotihoidon toimistolle pääsee kätevästi esimerkiksi Sörnäisten/Hakaniemen metroasemalta tai Pasilan juna-asemalta muutamassa minuutissa. Lisäksi monet bussit pysähtyvät Mäkelänkadulla toimistoa vastapäätä. Kotihoidon toimistolta kulku asiakkaille onnistuu jalan, polkupyörällä, bussilla sekä raitiovaunuilla. Asiakkaamme asuvat pääsääntöisesti Alppilan alueella, jonne on lyhyt matka Rautalammintien toimistolta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja hyvin toimivan työyhteisön tuen. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Lisäksi saat Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut ja tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon hankkimisessa. Tiimissämme on työntekijöilllä käytössä myös HSL:n asiointilippu.

Linkeistä voit katsoa videon lähihoitajan työstä kotihoidossa.

Tervetuloa töihin kotihoitoon!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto ja rekisteröityminen Valviran ammattirekisteriin.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan opiskelija.

Luemme eduksi:

Työharjoittelu tai työkokemus vanhusten hoidosta tai kotihoidosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Janica Juvonen p. 09 310 43906 janica.juvonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/