(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Tehtävän kuvaus

Meillä Myllypuro 1 lähipalvelualueella on haettavana lähihoitajan hoitovapaan sijaisuus. Sijaisuus alkaa 10.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Hoitovapaa on 12.11.2020 asti ja voi jatkua tämänkin jälkeen.

Tiimitilamme sijaitsevat Myllypurossa Alakiventiellä ja asiakkaamme asuvat Myllypuron alueella. Matkat asiakkaiden luokse tehdään kävellen tai pyörällä, joten palkan lisäksi saat kätevästi samalla myös hyötyliikuntaa. Alueellamme on yksi sähköpyörä ja lisäksi käytettävissä muutama auto.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu kotona asuvien asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä muun tiimin työntekijöiden tuella. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää varallaoloa.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kotihoidosta, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimettyjen perehdyttäjien opastuksessa. Teet kotikäynnit vähintään viikon ajan toisen hoitajan kanssa tutustuen kollegoihisi, alueeseen ja asiakkaisiimme. Iltavuoro- ja viikonloppuvuoroihin sinut perehdytetään vielä erikseen. Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja perehdyttää sinut lääkehoidon toteuttamiseen. Tämän jälkeen perehdytys jatkuu yksilölliset tarpeet huomioiden. Olet sydämellisesti tervetullut joukkoomme!

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, monia suuren työnantajan henkilöstöetuja ja mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankkimisessa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat helsinkirekry.fi-sivuston kautta.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Yli 6 kk:Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lähihoitajan peruspalkka 2294,47 e/kk, hoitajan peruspalkka 2198,13 e/kk.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Katja Kammonen, vs. kotihoidon ohjaaja katja.kammonen@hel.fi puh. 050 522 2967