(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Keskisen kotihoidon resurssipooliin osa-aikaista lähihoitajaa 50-70% työajalla määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 13.5.2019 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2019.

Voit olla hoitajana joko vastavalmistunut tai kokenut konkari! Tärkeintä on aito innostus tehdä työtä vanhusten parissa sekä hyvät työyhteistaidot.

Keskisessä kotihoidossa on resurssipooli, jossa työskennellään kaikilla keskisen kotihoidon lähipalvelualueilla sijaistaen lähihoitajien lyhytaikaisia poissaoloja. Resurssipoolin hoitajilla ei ole vastuuasiakkaita vaan he keskittyvät alueen tiimeissä asiakaskäyntien toteutukseen. Käytämme PegasosMukana- tietojärjestelmää.

Keskiseen kotihoitoyksikköön kuuluu Kallion, Vallilan ja Koskelan kotihoidot. Kallion kotihoidon tiloissa on kuusi lähipalvelualuetta. Työpiste sijaitsee Sörnäisissä, Käenkujalla. Vallilan terveysasemalla on kolme kotihoidon lähipalvelualuetta ja Koskelan monipuolisessa palvelukeskuksessa on kolme lähipalvelualuetta.

Resurssipoolin pääsäännöllinen työaika on päivätyötä maanantaista perjantaihin. Mahdollisuus on myös tehdä ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti paikkaa ja jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Kerromme mielellämme lisää jos jokin jäi mietityttämään. Käy vilkaisemassa myös facebooksivut osoitteessa: https://www.facebook.com/keskinenkotihoito/

Kelpoisuusehto


Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto. Tehtävän peruspalkka 2294,47 e/ kk.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto. Tehtävän peruspalkka 2192,13 e/ kk.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.Luemme eduksi


Jaksotyö