Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Haaga 1 kotihoitoon kotihoidosta kiinnostunutta lähihoitajaa/hoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen, joka täytetään 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haaga 1 kotihoidon lähipalvelualue sijaitsee Pikku-Huopalahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työ kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä ja vaikutusmahdollisuudet työhösi ovat hyvät. Meillä kotihoidossa pääset käyttämään osaamista monipuolisesti: sairaanhoidollisia toimenpiteitä, muistisairaan hoitoa sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaan kohtaamista heidän omissa kodeissaan.
Asiakkaat asuvat n. 1,5km säteellä kotihoidon toimistolta, joten matkat voi taittaa oman mielen mukaan kävellen, pyöräillen tai autolla. Tiimissä toimii vastuuhoitajuus. Meillä saat työhösi tarpeittesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen sekä tukea ja tsemppiä tiimin muilta jäseniltä.

Työyhteisömme on avoin ja toimiva. Pyrimme kuuntelemaan ja kunnioittamaan työtoveria. Toivommekin työntekijältä omaa aktiivista ja positiivista asennetta ja tiimityötaitoja. Haaga 1 kotihoidon lähipalvelualueen tiimissä on nyt 26 työntekijää, josta 4 on terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa, 22 lähi- tai perushoitajaa sekä kotihoidon ohjaaja. Tiimin käytössä on oma fysioterapeutti, jonka kanssa kehitämme hoitotyötä kuntouttavaan suuntaan.

Haaga 1 kotihoidon tiimissä voi tehdä halutessaan Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja, jolloin työpäivät ovat 9 tunnin mittaisia ja vapaapäiviä on 8 päivää / 3 viikkoa. Työ on 2-vuorotyötä.

Työyhteisössämme toimii aktiivinen henkilöstökerho. Tarjoamme sinulle hyvät ja laajat koulutusmahdollisuudet ja muita Helsingin kaupungin henkilöstöetuja.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään iloiseen joukkoomme.

Täytä hakemuksesi sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2271,75 e/kk
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1239592
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki