(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Myllypuro 1 lähipalvelualueelle kotihoitoon lähihoitajaa vakinaiseen toimeen 11.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiimitilamme sijaitsevat Myllypurossa Alakiventiellä ja asiakkaamme ovat Myllypurossa. Asiakkaiden luokse käynnit teemme kävellen, pyörällä tai autolla. Meillä on alueellamme käytössä pyöriä ja muutama auto. Meillä on mahdollista tehdä Voima-työvuoroa. Uutena työntekijänä saat hyvän perehdytyksen sekä moniammatillisen tiimimme tuen. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu kotona asuvien asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä muun tiimin työntekijöiden tuella.

Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla kotihoidon työntekijät voivat tarkastella ja päivittää käyntitietoja matkapuhelimellaan.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, monia suuren työnantajan henkilöstöetuja ja mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Haluatko testata millainen hoitaja olet? Käy tekemässä hoitajatesti: www.hel.fi/www/toihinsoteen. Sivustolla voit tutustua Helsingin kotihoitoon.

Täytä työhakemuksesi sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Jaksotyö, kaksivuorotyö