(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Tehtävän kuvaus


Tule meille kotihoitoon Malmi 2 lähipalvelualueelle. Meille on avautumassa Lähihoitajan paikka, johon nyt etsimme osaavaa hoitajaa.

Työsuhde alkaa 4.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa, sinulla on positiivinen asenne omaan ammattiin ja luot hyvää työilmapiiriä työpaikalle. Olet itsenäinen ja itseohjautuva, mutta osaat työskennellä myös isossa ryhmässä. Kanssamme pääset kehittämään kotihoitoa ja kehittymään ammatillisesti mukavassa ja osaavassa työyhteisössä Perehdytämme sinut työhösi.

Lähihoitajana työhösi kuuluu perushoidollisia tehtäviä, kuten ruokailusta ja puhtaudesta huolehtimista sekä tukipalvelujen järjestämistä. Lisäksi teet sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten lääkehoitoa, insuliinipistoksia ja haavahoitoja.

Työtilamme sijaitsevat Puistolan aseman vieressä. Asiakaskäynneille liikumme julkisilla liikennevälineillä, autoilla ja pyörillä. Asiakkaamme asuvat Malmin ympäristössä. Työ on jaksotyötä sisältäen myös varallaoloa.

Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla asiakaskäynnit kirjataan puhelimella asiakkaiden kotona.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa henkilöstöeduistamme löydät osoitteesta helsinkirekry.fi

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali - ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2-vuorotyö