(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2019

Tehtävän kuvaus


Yökotihoidossa avautuu lähihoitajan vakituinen toimi. Tehtävässä voi aloittaa 18.3. tai sopimuksen mukaan.

Yökotihoidon hoitajien toimisto sijaitsee Koskelassa ja sieltä käsin teemme asiakaskäyntimme. Asiakaskäyntejä on koko Helsingin alueelle, joten välimatkat ovat pitkiä ja autolla ajoa tulee runsaasti jokaisessa vuorossa.

Yökotihoidon asiakkaiden tarpeina on usein asentohoito, wc-avut, kertakatetrointi, lääkehoito ja asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja tukeminen. Työ tehdään pääasiassa yksin, mutta muut tiimiläiset ovat soiton päässä tarvittaessa. Oman työn organisointi ja muuttuvat tilanteet ovat osa jokaista työvuoroa

Toivomme sinulta joustavaa ja itseohjautuvaa asennetta, tiimityötaitoja, halua kehittää omaa työtäsi ja työyhteisöäsi sekä kykyä arvioida asiakkaan kotona pärjäämistä, ja ennen kaikkea halua ja rohkeutta ajella autolla läpi öisen Helsingin. Aikaisempi yötyökokemus ja kotihoidon tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle osaavan työyhteisön tuen ja tarvittavan perehdytyksen tehtävään sekä mielenkiintoisen vuorokauden ajankohdan hoitotyön toteutukseen asiakkaiden kotona.

Henkilöstö osallistuu rekrytointiin. Ryhmähaastattelu on 8.3. iltapäivällä. Haastatteluun kutsutaan erikseen osa hakijoista.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kotihoidon tuntemus
Pegasos ja PegasosMukana osaaminen