(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Koskelan kotihoitoon lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Koskelan tiimiin. Työ alkaa 25.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Voit olla hoitajana joko vastavalmistunut tai kokenut konkari! Tärkeintä on aito innostus tehdä työtä vanhusten parissa sekä hyvät työyhteistaidot.

Työpisteemme sijaitsee Koskelan monipuolisessa palvelukeskuksessa.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa, itsenäistä ja monipuolista, ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana ja työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä tiimin muiden työntekijöiden kanssa. Saat hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen työssäsi.

Teemme yhteistyötä yli lähipalvelurajojen sekä Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen kanssa Keskisen lähialuemalli-pilotissa etsien uusia toimintatapoja, yhteisen työ-yhteinen asiakas teemalla. Myöskin itseohjautuvat tiimit ja jaettu johtajuus ovat uusia toimintatapoja, joita pilotin aikana kehitämme.

Käytämme PegasosMukana - toiminnanohjausjärjestelmää, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.
Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti paikkaa ja jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Kerromme mielellämme lisää, jos jokin jäi mietityttämään. Käy vilkaisemassa myös facebooksivut osoitteessa: https://www.facebook.com/keskinenkotihoito/

Käy katsomassa Koskelan kotihoidon esittely:
https://www.dreambroker.com/channel/oshybsqo/luj1hucw

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2271.75 e/ kk