(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen Kallion kotihoitoon 31.7.2019 saakka. Työsuhde voi mahdollisesti jatkua vielä tämän jälkeenkin.

Kotihoidossa työskennellään pääsääntöisesti asiakkaiden kotona. Työhön kuuluu perushoidollisia tehtäviä, kuten asiakkaan ruokailusta ja puhtaudesta huolehtimista sekä tukipalvelujen järjestämistä.
Lisäksi työhön kuuluu sairaanhoidollisia tehtäviä; asiakkaan lääkityksestä huolehtimista, haavahoitoja sekä jonkin verran toimenpideosaamista (mm. katetrointi, parenteraalinen ravitsemus) tarpeen mukaan. Näihin tehtäviin perehdytetään ja koulutetaan työsuhteen aikana. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa työtä, ja asiakkaillemme suunnitellaan ja toteutetaan liikkumissopimuksia sekä kuntoutusta kotiin.

Kotihoidon työ on itsenäistä ja monipuolista. Hoitotyössä käytetään apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa. Helsingin kaupungin kotihoidossa on käytössä mm. PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä sekä etähoito ja etäkuntoutus asiakkaille. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä. Aamuvuoro on klo 7.15-15 ja iltavuoro klo 14-22.

Kallion kotihoidossa maantieteellinen alue on pieni ja välimatkat asiakkaalta toiselle lyhyitä. Matkat tehdään kävellen, pyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Työskentelyalue on Kallio/Alppiharju.

Kotihoitotiimissä on noin 16 lähihoitajaa sekä 4 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa.
Noudatamme vastuuhoitajaparimallia. Työn tukena on kotihoidon ohjaaja, kotihoidon lääkäri, fysioterapeutti, sosiaalityöntekijä sekä alueen kotiutustiimi ja laaja verkosto ammattilaisia mm. monipuolisesta palvelukeskuksesta sekä terveysasemalta. Työyhteisössämme on hyvä henki.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielekkään työn lisäksi hyvän perehdytyksen, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta. Saat kaupungin hyvät henkilöstöedut ja tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Keskisellä kotihoidolla on omat Facebook-sivut https://www.facebook.com/keskinenkotihoito/

Tutustu uusiin työnantajasivuihimme: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/ Sivustolla pääset myös kurkkaamaan tarkemmin kotihoitoon ja voit katsoa esimerkiksi kotihoidon työstä kertovia videoita.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto tai sote-alan opiskelija.

Edellytämme valmistuneilta rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2271,75