(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haettavana on vakituinen lähihoitajan toimi Kivikko 1 lp alueella.

Asiakkaamme asuvat Kivikossa, Kurkimäessä ja osassa Kontulaa. Toimistomme sijaitsee Kontulan monipuolisen palvelukeskuksen yhteydessä. Välimatkat asiakkaiden luo eivät ole kovin pitkiä ja käytössämme on tällä hetkellä kaksi autoa, polkupyöriä sekä sähköpyörä.

Olet tervetullut reippaaseen ja mukavaan joukkoomme. Perehdytämme sinut hyvin alueeseen sekä asiakkaisiin.

Perustehtäväsi on asiakkaan perushoito kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien sekä asiakkaan lääkehoito ja erilaiset sairaanhoidolliset toimenpiteet, joihin saat työssä perehdytyksen. Asiakastyön lisäksi jokainen lähihoitaja toimii myös 6-8 asiakkaan vastuuhoitajana huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja ja kohtuulliset toivomukset työvuoroista huomioidaan suunnittelussa. Tiimimme toimii itseohjautuneesti.

Odotamme sinulta ennen kaikkea positiivista asennetta sekä kykyä ja halua työskennellä niin moniammatillisessa työryhmässä kuin yksin asiakkaan kotona. Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.
Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme löydät alta kohdasta, linkki lisätietoihin tai kopioimalla selaimeen ositteen, https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/mita-tarjoamme/

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden. Työnantaja maksaa kilometrikorvaukset asiakaskohteiden välisistä matkoista.