(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen tehtävään Kallion kotihoitoon lähipalvelualueelle 1, ajalle 11.2- 30.9.2019. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti syyskuun jälkeenkin.

Linjat- tiimissä pyrimme hoitamaan asiakkaat vastuullisesti ja laadukkaasti, tiimimme sai juuri kotihoidon asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan yhden kaupungin parhaista arvosanoista asiakkailtamme!

Kotihoidossa työskennellään asiakkaan kotona. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Työhön kuuluu asiakkaan perushoidosta huolehtimista, esim. hygienian hoidossa ja ruokailussa avustamista sekä sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa työtä. Käytämme PegasosMukana -toiminnanohjausjärjestelmää.

Toimimme moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu terveydenhoitajia, lähihoitajia ja kodinhoitaja. Lisäksi tukenamme on kotihoidon lääkäri ja sosiaalityöntekijä.

Tiimimme on nuorekas ja aktiivinen, jossa uskallat kysyä apua, autamme mielellämme.

Toimistoltamme on asiakkaillemme kävelymatka, mutta voit liikkua myös polkupyörällä, raitiovaunulla tai metrolla. Asiakkaamme asuvat Kalliossa, Linjojen alueella.

Lähipalvelualueellamme otetaan kevään aikana käyttöön yhteisöllisen työvuorosuunnittelun malli, jossa työntekijät saavat itse yhdessä suunnitella työvuoronsa. Meillä pääset siis vaikuttamaan ja osallistumaan työvuoroihin tavanomaista enemmän, jolloin työn ja oman elämän yhteensovittaminen helpottuu!

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, hyvin toimivan ja positiivisen työyhteisön tuen, perehdytyksen tehtäviisi sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta. Lisäksi saat Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Tehtävää aikaisemmin hakeneet huomioidaan.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2176,37 e/kk