(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2018

Tehtävän kuvaus


Hei sinä työtäsi arvostava lähihoitaja!

Haemme kotihoitoon Puistola 1 lähipalvelualueelle hoitovapaan sijaisuuteen reipasta lähihoitajaa mukaan itsenäiseen ja avuliaaseen tiimiin. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti myös pidempään. Mahdollisuus myös lyhyempiin sijaisuuksiin vuosilomasijaisena. Ota rohkeasti yhteyttä ja liity iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimimme.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista sekä mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta, arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa toimitaan vastuuhoitajamallin mukaisesti huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä.

Käytämme asiakaskäynneillä PegasosMukana - toiminnanohjausjärjestelmää. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.

Puistola 1 lähipalvelualueen tilat sijaitsevat Puistolan, Tapulin, Ala-Tikkurilan sekä Heikinlaakson alueella. Toimistomme sijaitsee Puistolan juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Jos kiinnostuit paikasta, käy seuraavasta linkistä katsomassa lähihoitajan työstä kotihoidossa kertovia videoita sekä testaamassa millainen hoitajan olisit kotihoidossa: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Myös alan opiskelijat huomioidaan haussa.

Hakuaikaa on jatkettu 4.2.2019 saakka. Tehtävää aikaisemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2176,37 e/ kk