(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.1.2019

Tehtävän kuvaus


Etsimme lähihoitajaa Kallio 5 lähipalvelualueelle kotihoitoon määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään tammikuun alusta tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työsi on itsenäistä ja monipuolista ja siihen kuuluu myös asiakkaidemme lääkehoidon toteutusta. Vastuuhoitajana osallistut asiakkaiden hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämiseen yhdessä kollegoittesi sekä tiimin sairaanhoitajan/terveydenhoitajan ja kotihoidon lääkärin kanssa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuja sekä varallaoloa.

Käytössämme on Pegasos Mukana-toiminnanohjausjärjestelmä, mikä mahdollistaa asiakaskirjausten tekemisen välittömästi asiakkaan luona.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä joustavasti tiimin jäsenenä sekä yksin vaativissakin asiakastilanteissa. Saat perehdytyksen työhösi sekä moniammatillisen tiimin tuen.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut ja turvallisen työsuhteen sekä hyvät koulutus-ja kehittymismahdollisuudet. Avustamme tarvittaessa myös työsuhdeasunnon hankkimisessa.

Voit tutustua lisää Helsingin kotihoitoon osoitteessa www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon. Sivustolla voit myös testata millainen hoitaja olet.

Hakuaikaa on jatkettu 18.1. 2019 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2176,37 e/kk