(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen 31.12.2019 saakka ja mahdollisesti pidemmäksikin aikaa/vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Asiakkaamme asuvat Jakomäessä, Heikinlaaksossa, Alppikylässä ja Suurmetsässä. Toimistomme sijaitsee alueella ja välimatkat asiakkaiden luo eivät ole kovin pitkiä. Olet tervetullut reippaaseen ja mukavaan joukkoomme. Perehdytämme sinut hyvin sekä työhön että alueeseen.

Perustehtäväsi on asiakkaan perushoito kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien sekä asiakkaan lääkehoito ja erilaiset sairaanhoidolliset toimenpiteet, joihin saat alueella perehdytyksen. Asiakastyön lisäksi jokainen lähihoitaja toimii myös 6-8 asiakkaan vastuuhoitajana huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, ammattiasi tukevaa koulutusta ja hyvät kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Työnantaja maksaa kilometrikorvaukset asiakaskohteiden välisistä matkoista.
Sairaanhoidollisten toimenpiteiden osaamisen tai kiinnostuksen opetella niitä sekä lääkehoidon osaamisen.