(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Malmi 1 kotihoitoon kotihoidosta kiinnostunut ja innostunutta lähihoitajaa/hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 3.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Malmi 1 tiimitilat sijaitsevat Puistolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asiakaskäynneille liikumme julkisilla liikennevälineillä, autoilla ja pyörillä. Asiakkaamme asuvat Ylä-Malmin, Tapanilan ja Tapaninvainion alueilla. Tiimissämme työskentelee 4 terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa ja 16 lähihoitajaa/hoitajaa.

Lähihoitajana toimit kotihoidossa perushoidon asiantuntijana ja työsi kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajan työhön kuuluu mm. asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Vastuuhoitajana järjestät asiakkaalle hänen tarvitsemansa tukipalvelut yhdessä tiimin eri ammattiryhmien kanssa. Työ kotihoidossa mahdollistaa lähihoitajan ammattitaidon ja sairaanhoidollisten taitojen laaja-alaisen käytön.

Meillä saat työhösi hyvän perehdytyksen sekä tukea tiimin muilta jäseniltä. Kotihoidossa meillä on käytössä PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla asiakaskäynnit kirjataan puhelimella asiakkaiden kotona. Lähihoitajan/hoitajan työ on kaksivuorotyötä ja sisältäen myös varallaoloa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan iloiseen joukkoomme työskentelemään ja kehittämään tiimin toimintaa.

Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Haluatko testata millainen hoitaja olet? Käy tekemässä hoitajatesti: www.hel.fi/www/toihinsoteen. Sivustolla voit tutustua Helsingin kotihoitoon.

Helsingin kaupungin tarjoamista monipuolisista henkilöstöeduista löydät tietoa osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Täytä työhakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2176,37 e/kk