(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Tehtävän kuvaus


Hei hoitotyön ammattilainen! Nyt on mahdollisuus päästä töihin kotihoitoon Etelä-Haagan viihtyisälle ja luonnonläheiselle alueelle. Asiakasmäärän kasvaessa työyhteisöämme vahvistetaan uudella lähihoitajalla 5.11.18 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä pääset tekemään hoitotyötä kuntouttavalla työotteella monialaista yhteistyötä ja laaja-alaista RAI-mittaristoa hyödyntäen. Työyhteisöämme on vahvistettu fysioterapeutilla, joka asiakastyön lisäksi tukee myös työntekijöiden ergonomista työskentelyä.

Työ ikääntyneiden parissa on palkitsevaa, kun panostamme asiakkaiden toimintakykyä edistävään toimintaan ja kohtaamme asiakkaat yksilöllisesti, heille tärkeät asiat huomoiden. Tiimissämme työskentelee myös asiakkaiden elämänlaadun tukemiseen erityisesti keskittynyt lähihoitaja.

Meillä tsempataan työkaveria ja tehdään työtä yhdessä, me myös haluamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin. Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta, kokemusta muistisairaanhoitotyöstä ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä on mahdollisuus ns. VOIMA-työvuorosuunnitteluun (9 h työpäivät) ja alueemme välimatkoista selviytyy kävellen tai pyörällä, jos auton käyttö tuntuu vieraalta.

Tule kehittämään toimintaamme; tarjoamme ison työnantajan ja toimivan työyhteisön edut.

Hakuaikaa jatkettu.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


38 h 45 min/vko, jaksotyö