(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Tehtävän kuvaus


Kiinnostaako sinua tehdä iltavuoroja? Koskelan kotihoidossa on nyt avautunut osa-aikainen iltahoitajan paikka. Paikka sopii hyvin opiskelijalle. Voit tehdä viikossa esimerkiksi 3-4 iltavuoroa.

Haemme Koskelan kotihoitoon lähihoitajaa tai loppuvaiheen hoitoalan opiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Arabian tiimiin. Työ alkaa 22.10.2018 tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Voit olla hoitajana opiskelija, vastavalmistunut tai kokenut konkari! Tärkeintä on aito innostus tehdä työtä vanhusten parissa sekä hyvät työyhteistaidot. Työpisteemme sijaitsee Koskelan monipuolisessa palvelukeskuksessa.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa, itsenäistä ja monipuolista, ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Saat hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen työssäsi.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti paikkaa ja jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Kerromme mielellämme lisää, jos jokin jäi mietityttämään. Käy vilkaisemassa myös facebooksivut osoitteessa: https://www.facebook.com/keskinenkotihoito/

Käy kurkkaamassa ilmoituksen linkistä, mitä kesäsijaisemme kertoo perehdytyksestä Koskelan kotihoidossa.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja), muu vastaava tutkinto tai loppuvaiheen hoitoalan opiskelija.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


Jaksotyö