(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Keskisen kotihoidon resurssipooliin lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 saakka. Työ alkaa 15.10.2018 tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydettäessä. Voit olla hoitajana joko vastavalmistunut tai kokenut konkari! Tärkeintä on aito innostus tehdä työtä vanhusten parissa sekä hyvät työyhteistaidot.

Keskisessä kotihoidossa on resurssipooli, jossa työskennellään kaikilla keskisen kotihoidon lähipalvelualueilla sijaistaen lähihoitajien lyhytaikaisia poissaoloja. Resurssipoolin hoitajilla ei ole vastuuasiakkaita, vaan he keskittyvät alueen tiimeissä asiakaskäyntien toteutukseen. Käytämme PegasosMukana- tietojärjestelmää.

Keskiseen kotihoitoyksikköön kuuluu Kallion, Vallilan ja Koskelan kotihoidot. Kallion kotihoidon tiloissa on kuusi lähipalvelualuetta. Työpiste sijaitsee Sörnäisissä, Käenkujalla. Vallilan terveysasemalla on kaksi kotihoidon lähipalvelualuetta ja Koskelan monipuolisessa palvelukeskuksessa on kolme lähipalvelualuetta.

Resurssipoolin pääsäännöllinen työaika on päivätyötä maanantaista perjantaihin. Mahdollisuus on myös tehdä ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti paikkaa ja jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Kerromme mielellämme lisää, jos jokin jäi mietityttämään. Käy vilkaisemassa myös facebooksivut osoitteessa: https://www.facebook.com/keskinenkotihoito/

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


Jaksotyö