(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2018

Tehtävän kuvaus


Hei Sinä huipputyyppi!

Etsimme Vallila 3lp alueelle kotihoitoon lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen lokakuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työsi on itsenäistä ja monipuolista ja siihen kuuluu myös asiakkaidemme lääkehoidon toteutusta. Vastuuhoitajana osallistut asiakkaiden hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämiseen yhdessä kollegoittesi sekä tiimin sairaanhoitajan/terveydenhoitajan ja kotihoidon lääkärin kanssa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuja sekä varallaoloa.

Käytössämme on Pegasos Mukana-toiminnanohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa asiakaskirjausten tekemisen välittömästi asiakkaan luona.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä joustavasti niin tiimin jäsenenä sekä yksin vaativissakin asiakastilanteissa. Saat perehdytyksen työhösi sekä moniammatillisen tiimin tuen. Liikumme työssä julkisilla kulkuvälineillä ja kävellen. Et siis tarvitse omaa autoa työhösi. Toimitilamme sijaitsee Sörnäisissä.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut ja turvallisen työsuhteen sekä hyvät koulutus-ja kehittymismahdollisuudet. Avustamme tarvittaessa myös työsuhdeasunnon hankkimisessa.


Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2176,37 e/kk