(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Koskela 3 lähipalvelualueelle kotihoitoon lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen alueella.

Kotihoidossa toimit perushoidon asiantuntijana. Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Työsi on itsenäistä ja monipuolista. Työhösi kuuluu myös lääkehoidon toteutusta.

Koskela 3:n Arabian tiimissä on mahdollista toteuttaa Voimahanketta; päivät ovat pituudeltaan 9-tuntisia ja vastaavasti vapaapäiviä kertyy enemmän työvuorolistassa. Koskelassa on yhteensä kolme lähipalvelualuetta, joiden kesken teemme tiivistä yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun, ammattia tukevaa koulutusta ja työsuhdeasunnon tarvittaessa. Voit tutustua henkilöstöetuihin sivulla helsinkirekry.fi

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Tämän ilmoituksen alaosan linkistä pääset kotihoidon kampanjasivuille, jossa voi mm. tehdä leikkimielisen testin selvittääksesi millainen hoitaja olet.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava tutkinto. Loppuvaiheen opiskelijat myös huomioidaan.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2 176,37 e/kk