(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Tehtävän kuvaus


Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen hoitotyö kotihoidossa?

Helsingissä vahvistetaan ja kehitetään kotihoitoa! Saimme Pohjoisen palvelualueelle kotihoitoon uusia lähihoitajan/hoitajan vakansseja. Haemme nyt Maunulan kotihoitoon avoimeen toimeen lähihoitajaa/hoitajaa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen perehdyttäjän opastuksessa. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi. Teet mm. kotikäynnit ensimmäisen työviikon ajan aamuvuorossa yhdessä perehdyttäjän kanssa ja toisella työviikolla teet muutaman iltavuoron perehdyttäjän kanssa. Itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä esimiehen ja perehdyttäjän kanssa.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaan perushoidossa avustaminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Edellytämme sinulta sairaanhoidollista osaamista ja kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa.

Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä. Hoitajamme tilastoivat ja kirjaavat käynnit asiakkaiden luona välittömästi ja reaaliaikaisesti potilastietojärjestelmään.

Käytössämme on polkupyöriä ja autoja. Suunnittelemme kotikäynnit niin, että ne ovat mahdollisimman lähellä toisiaan. Huomioimme haussa myös vasta valmistuneet lähihoitajat.

Kotihoidon toimitilat sijaitsevat Suursuon sairaalassa ja kulkuyhteydet alueelle ovat hyvät.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut; mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Jätä hakemus www.helsinkirekry.fi kautta. Lisätietoa kotihoidosta ja mm. hoitajatestin löydät alla olevasta linkistä.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


jaksotyö, 2-vuorotyö