(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa vakituiseen tehtävään Kallion kotihoitoon, lähipalvelualueelle 1.

Kotihoidossa työskennellään asiakkaan kotona. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Työhön kuuluu asiakkaan perushoidosta huolehtimista esim. hygienian hoidossa ja ruokailussa avustamista sekä sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa työtä. Käytämme PegasosMukana -toiminnanohjausjärjestelmää. Toimimme moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu terveydenhoitajia, lähihoitajia ja kodinhoitaja. Lisäksi tukenamme on kotihoidon lääkäri ja sosiaalityöntekijä. Tiimimme on nuorekas ja aktiivinen, jossa uskallat kysyä apua, autamme mielellämme.

Toimistoltamme on asiakkaillemme kävelymatka, mutta voit liikkua myös polkupyörällä, raitiovaunulla tai metrolla. Asiakkaamme asuvat Kalliossa, Linjojen alueella.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, hyvin toimivan ja positiivisen työyhteisön tuen, perehdytyksen tehtäviisi sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta. Lisäksi saat Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa. Hakuaikaa on jatkettu.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2176,37 e/kk