(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Tehtävän kuvaus


Kasvavan asiakasmäärän vuoksi Koskelan kotihoidossa on tarjolla ammattitaitoiselle, reippaalle ja motivoituneelle lähihoitajalle itsenäistä ja monipuolista työtä sekä innostavia haasteita, mukavia asiakkaita, kivoja työkavereita ja raitista ilmaa. Tätä kaikkea on työ kotihoidossa, jossa lähihoitaja on perushoidon asiantuntija, tukenaan terveydenhoitajat ja muut työkaverit.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, työote kuntouttava ja kirjaukset tapahtuvat asiakkaan luona älypuhelimella. Omaa osaamista on mahdollisuus hyödyntää tiimin erityistehtävissä. Helsingin kaupunki on edelläkävijä henkilöstönsä kouluttamisessa ja asiantuntijuuden vahvistamisessa. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa kehittäjäksi joukkoomme!

Koskelan kotihoidon työtilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella sopivan matkan päässä lähikunnista ja Helsingin keskustasta. Yhteisissä tiloissamme työskentelee kolmen lähipalvelualueen työntekijät ja esimiehet. Teemme yhteistyötä yli lähipalvelualuerajojen. Alueemme sopii hyvin myös sinulle, joka kuljet mieluiten pyörällä tai kävellen, ajokorttia et välttämättä tarvitse.

Työntekijän hyvinvointi on meille sydämen asia. Olemme mukana kehittämässä työyhteisöjämme itseohjautuvampaan suuntaan ja meillä on mahdollisuus työskennellä Voima- hankkeessa. Henkilöstökerhomme järjestää aktiivisesti monipuolista toimintaa. Käytössämme on mm. autonominen työvuorosuunnittelu, jossa pääset vaikuttamaan itse työvuoroihisi. Teemme yhteistyötä myös Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen kanssa.

Esimiestyössä toimimme työntekijälähtöisesti. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen kokeneen työkaverin opastuksessa. Teet kotikäynnit vähintään viikon ajan yhdessä työkaverisi kanssa tutustuen alueeseen ja asiakkaisiimme. Perehdytys jatkuu tämän jälkeen yksilölliset tarpeet huomioiden. Opastusta voit kysyä keneltä tahansa, sillä meillä vallitsee hyvä yhteishenki kaikkien tiimien välillä. Työntekijämme ovat innokkaita kehittämään työtään ja kokeilemaan uutta. Olemme saaneet tästä hyvää palautetta.

Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Muihin monipuolisiin henkilöstöetuihimme ja Stadin soteen työnantajana voit tutustua osoitteessa www.hel.fi/toihinsoteen.

Käy katsomassa oheisesta linkistä minkälaista lähihoitajan työ Helsingin kotihoidossa on.
Täytä hakemus sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Jaksotyö