(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Tehtävän kuvaus


Aurinkotiimiin haetaan toimintakykyä tukevasta hoitotyöstä kiinnostunutta ja innostunutta lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 3.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työaikamuotona on 2-vuorotyö. Työskentelemme VOIMA- työvuoro- ja asiakastyön suunnittelumallilla, jossa halutessasi voit tehdä n. 9 tunnin työpäiviä ja saada 2 vapaapäivää enemmän kolmessa viikossa.

Asiakkaamme asuvat Aurinkolahden ja Kallahden alueella. Meillä pääset työskentelemään monipuolisen asiakaskunnan kanssa ja hyödyntämään sairaanhoidollista osaamistasi. Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja haasterikasta vastuuhoitajan työtehtävää, jossa pääset toteuttamaan toimintakykyä edistävää hoitotyötä.

Sinä yhteistyökykyinen hoitotyön osaaja ja tiimipelaaja, tarjoamme sinulle paikkaa Auringossa. Meillä on lämminhenkinen, hyväfiiliksinen ilmapiiri ja työorientoituneet työkaverit. Mottomme onkin "työkaveria ei jätetä". Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä tiimin ja esimiehen tuen.

Haastattelut järjestetään viikoilla 33-35.

Hakemustasi odottaen,
Aurinkotiimiläiset Marjo, Liudmila, Varvara, Anna, Leeamari, Miiat, Irja, Juha, Tea, Ismail, Saana, Katja, Oona, Justiina, Zuthi, Maria, Andrew, Leena, Riitta, Hanne, Teo ja Anna-Riikka.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2 176,37 e/kk