(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haaga 1 lähipalvelualue on kasvamassa ja haemme innokasta lähihoitajaa vakinaiseen toimeen 17.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haaga 1 lähipalvelualue sijaitsee Pikku-Huopalahdessa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Asiakaskuntamme vaatii monipuolista kotihoidon osaamista mm. sairaanhoidollisia taitoja, muistisairaan hoidon hallintaa ja mielenterveysongelmaisten kohtaamista. Lähihoitajana toimit kotihoidossa perushoidon asiantuntijana. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työ on monipuolista hoito- ja hoivatyötä ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.

Työyhteisössä pyrimme ylläpitämään avointa ja toimivaa työskentelyilmapiiriä. Tiimimme on päättänyt muuttaa työtään itseohjautuvaan suuntaan. Olemme myös ryhtyneet tammikuusta 2018 alkaen tekemään Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja henkilöstön hyvinvoinnin ja asiakkaiden aktiivisen arjen tukemiseksi. Voima-hankkeessa työpäivän pituus on n. 9 tuntia ja vapaapäiviä yhteensä 8pvä/3vko. Voima-hankkeen mukainen työaika on kaikille työntekijöille vapaaehtoista.

Haemme tiimiimme aktiivista ja positiivista, kotihoidosta kiinnostunutta hoitoalan ammattilaista. Perehdytämme sinut työhösi ja saat liikkua ensimmäiset päiväsi toisen lähihoitajan rinnalla ja tutustua työhömme ja asiakkaisiimme.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa henkilöstöeduistamme löydät osoitteesta helsinkirekry.fi. Hakuaikaa on jatkettu.

Työyhteisössämme toimii myös vireä henkilöstökerho.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kotihoidon kokemuksen sekä Pegasos- ja kotihoidon RAI- tietojärjestelmien tuntemuksen