(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa äitiysvapaan sijaisuuteen Kallion kotihoitoon. Työsuhde jatkuu mahdollisesti vanhempainvapaan sijaisuutena.

Kotihoidossa työskennellään pääsääntöisesti asiakkaiden kotona. Työhön kuuluu perushoidollisia tehtäviä, kuten asiakkaan ruokailusta ja puhtaudesta huolehtimista sekä tukipalvelujen järjestämistä. Lisäksi työhön kuuluu sairaanhoidollisia tehtäviä; asiakkaan lääkityksestä huolehtimista, haavahoitoja sekä jonkin verran toimenpideosaamista (mm. katetrointi, parenteraalinen ravitsemus) tarpeen mukaan. Näihin tehtäviin perehdytetään ja koulutetaan työsuhteen aikana. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa työtä, ja asiakkaillemme suunnitellaan ja toteutetaan liikkumissopimuksia sekä kuntoutusta kotiin.

Kotihoidon työ on itsenäistä ja monipuolista. Hoitotyössä käytetään apuna uutta terveydenhoidon tekniikkaa. Helsingin kaupungin kotihoidossa on käytössä mm. PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä sekä etähoito ja etäkuntoutus asiakkaille. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä. Aamuvuoro on klo: 7.15-15 ja iltavuoro klo: 14-22.

Kallion kotihoidossa maantieteellinen alue on pieni ja välimatkat asiakkaalta toiselle lyhyitä. Matkat tehdään kävellen, pyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Työskentelyalue on Kallio/Alppiharju. Kotihoitotiimissä on noin 16 lähihoitajaa sekä 3 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa. Noudatamme vastuuhoitajaparimallia. Työn tukena on kotihoidon ohjaaja, kotihoidon lääkäri, fysioterapeutti, sosiaalityöntekijä sekä alueen kotiutustiimi ja laaja verkosto ammattilaisia mm. monipuolisesta palvelukeskuksesta sekä terveysasemalta. Työyhteisössämme on hyvä henki.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielekkään työn lisäksi hyvän perehdytyksen, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta. Saat kaupungin hyvät henkilöstöedut ja tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Keskisellä kotihoidolla on omat Facebook-sivut https://www.facebook.com/keskinenkotihoito/

Tutustu uusiin työnantajasivuihimme ilmoituksen kohdasta "linkki lisätietoihin". Sivustolla pääset myös kurkkaamaan tarkemmin kotihoitoon ja voit katsoa esimerkiksi kotihoidon työstä kertovia videoita.

Jätä hakemuksesi sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto tai alan opiskelija.

Valmistuneilta hoitajilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2 176,37 e/kk