(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018

Tehtävän kuvaus


Tulisitko sinä tekemään meille 50% osa-aikatyötä lähihoitajana?

Kotihoidossa hoidetaan ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, jotka eivät ilman apuja selviydy itsenäisesti kotona. Työ on itsenäistä moniammatillisen tiimin tukemana.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidollisissa tehtävissä osana tiimiä ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Teet kokonaisvaltaista, kuntouttavaa ja asiakasta aktivoivaa hoitotyötä. Vastaat asiakkaan hoitosuunnitelmasta, osallistut hoidon perushoidolliseen ja sairaanhoidolliseen toteuttamiseen ja suunnitteluun sekä arvioit asiakkaiden hoitoa ja huolehdit heidän tukipalveluiden saamisesta. Toimimme vastuuhoitajuuden periaatteiden mukaan.

Käytämme PegasosMukana-toiminnanohjausta, jonka avulla kirjaamme asiakkaan kotona asiakaskäyntimme. Työtilamme sijaitsevat aivan Puistolan aseman kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikumme paljon autolla ja pyörällä, asiakkaamme asuvat Töyrynummen, Fallkullan ja Malmin alueilla.

Joukkoomme kuuluu 16 lähihoitajaa ja 3 sairaanhoitajaa. Työ on jaksotyötä aamu- ja iltavuoroissa ja se sisältää myös varallaoloa. 50% työsuhteessa voimme pitkälti toteuttaa työvuorot toiveittesi mukaan, kuitenkin huomioiden kaupungin reunaehdot työvuorosuunnittelussa.

Kotihoitotyö on monipuolista, haasteellista ja itsenäistä. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Perehdytämme sinut lähihoitajan työhön kotihoidossa.

Tutustu uusiin työnantajasivuihimme ilmoituksen kohdasta "linkki lisätietoihin". Sivustolla pääset myös kurkkaamaan tarkemmin kotihoitoon ja voit katsoa esimerkiksi kotihoidon sairaanhoitajan työstä kertovan videon.

Tule joukkoomme tekemään yhdessä hyvää, mielekästä kotihoitoyötä hoivaten ja pitäen huolta asiakkaistamme!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi-sivuston kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


- Ajokortin ja ajotaidon
- Hoitotyön ja kotihoidon kokemuksen
- RAI-osaamisen
- Pegasos-osaamisen.