(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Tehtävän kuvaus


Tule meille kotihoitoon Malmi 2-lähipalvelualueelle, joka on yksi Helsingin kaupungin vetovoimainen työpaikka-tunnustuksen saaneista työyhteisöistä. Haemme nyt työyhteisöömme opintovapaan sijaisuuteen lähihoitajaa ajalle 3.9.2018-31.1.2019

Olet kiinnostunut työskentelemään vanhusten parissa, sinulla on positiivinen asenne omaan ammattiin ja tuotat hyvää työilmapiiriä työpaikalle. Olet itsenäinen ja itseohjautuva, mutta osaat työskennellä myös isossa ryhmässä. Kanssamme pääset kehittämään kotihoitoa ja kehittymään ammatillisesti mukavassa ja osaavassa työyhteisössä. Perehdytämme sinut työhösi.

Lähihoitajana työhösi kuuluu perushoidollisia tehtäviä, kuten ruokailusta ja puhtaudesta huolehtimista sekä tukipalvelujen järjestämistä. Lisäksi toteutat sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten lääkehoitoa, insuliinipistoksia ja haavahoitoja.

Työtilamme sijaitsevat Puistolan aseman vieressä. Asiakaskäynneille liikumme julkisilla liikennevälineillä, autoilla ja pyörillä. Asiakkaamme asuvat ylä- ja ala-Malmin, Tapanilan, Sepänmäen ja Tapaninvainion alueilla.

Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla asiakaskäynnit kirjataan puhelimella asiakkaiden kotona. Työ on jaksotyötä sisältäen myös varallaoloa.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa henkilöstöeduistamme löydät osoitteesta helsinkirekry.fi

Jätäthän myös hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali - ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


2176,37 e/kk