lähihoitaja/hoitaja, Suutarilan kotihoito (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Beskrivning av jobbet

Hei! Tule töihin kesäksi mukavalle kotihoidon alueelle, Suutarila1 lähipalvelualueelle. Etsimme uusia työkavereita kesäksi avuliaaseen tiimiimme.

Voit olla valmis lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija tai sairaanhoidon opiskelija. Sijaisuuden pituus, aloitus- ja lopetusaika on sovittavissa sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Mahdollisuus jäädä myös pidempäänkin sijaisuuteen!

Lähihoitajana työhösi kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoitaminen heidän omassa kodissaan. Saat hyvän perehdytyksen työsuhteen alussa, joten aikaisempaa kokemusta kotihoidosta ei tarvitse olla.

Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta-ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa. Alueemme välimatkoista selviät kävellen, pyöräillen tai autoillen. Jos auton käyttö tuntuu vieraalta, pyörän käyttö on suositeltavaa. Meiltä löytyy myös sähköpyörä yhteiskäyttöön siivittämään asiakkaiden välisiä matkoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kehittymismahdollisuudet.

Jos kiinnostuit paikasta, käy tutustumassa sivustolla https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/ ja jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Lähihoitajan peruspalkka 2345,68 e/kk, hoitajan peruspalkka 2247,20 e/kk, opiskelijoilta rajattujen tehtävien palkan alennus on 1-10%.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitaja opiskelijoilta vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) on hyväksytysti suoritettu.Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Kotihoidon esihenkilö Satu Yksjärvi, p. 09 310 58570

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot