(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Tehtävän kuvaus

Jakomäen kotihoidossa on avoinna tai lähiaikoina aukeamassa kolme lähihoitajan sijaisuutta, opintovapaan sijaisuus 1.10. - 31.12.2020, hoitovapaan sijaisuus 18.10.2020 - 17.10.2021 sekä vuosiloman sijaisuus 1.10.-31.12.2020.

Perustehtäväsi on asiakkaan perushoito kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien sekä asiakkaan lääkehoito ja erilaiset sairaanhoidolliset toimenpiteet, joihin saa työssä perehdytyksen. Asiakastyön lisäksi jokainen lähihoitaja toimii myös 6-8 asiakkaan vastuuhoitajana huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja ja kohtuulliset toivomukset työvuoroista huomioidaan suunnittelussa.

Asiakkaamme asuvat Jakomäessä, Heikinlaaksossa, Alppikylässä ja Suurmetsässä. Toimistomme sijaitsee Jakomäessä, joka on hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Kehä kolmosen sekä Lahden ja Porvoon moottoriteiden läheisyydessä. Välimatkat asiakkaiden luo eivät ole kovin pitkiä ja käytössämme on tällä hetkellä kolme autoa, polkypyöriä sekä sähköpyörä. Olet tervetullut reippaaseen ja mukavaan joukkoomme. Perehdytämme sinut hyvin sekä työhön että alueeseen.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Lähihoitajan peruspalkka 2294,47 e/kk, hoitajan peruspalkka 2198,13 e/kk.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtäviin valittujen on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisäksi edellytämme:

Edellytämme sinulta kykyä ja halua työskennellä moniammatillisessa työryhmässä sekä yksin asiakkaan kotona.

Luemme eduksi ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden, mutta ilmankin pärjää hyvin. Työnantaja maksaa kilometrikorvaukset asiakaskohteiden välisistä matkoista.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Marja Takussaari p. 050 549 0136

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/