(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Tehtävän kuvaus


Hei sinä reipas liikkuvasta kotihoidon työstä kiinnostunut lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija! Suutarila1 lähipalvelualueelle kotihoitoon avautuu äitiysloman sijaisuus sekä eri mittaisia kesälomien sijaisuuksia välillä kesä-elokuu. Sijaisuuksien kestot ovat räätälöitävissä sen mukaan, minkä ajan pystyt olemaan töissä. Suutarila1 lähipalvelualueen tilat sijaitsevat rauhallisella alueella osoitteessa Iltatähdenkuja 1-3 G, 00740 Helsinki.

Olemme työhön motivoituneita, joustavia ja osaavia hoitotyön ammattilaisia. Meillä on hauskaa yhdessä ja meillä on miellyttävä työilmapiiri.
Etsimme joukkoon juuri sinua reipasta hoitotyön osaajaa!

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista sekä mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalvelujen järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa toteutetaan vastuuhoitajamallia huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä. Toivomme sinun osaavan nauraa sekä itsellesi, että varsinkin meidän kanssa.

Asiakaskäynneillä käytämme PegasosMukana toiminnanohjausjärjestelmää, mikä helpottaa käyntien kirjaamista. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta-ja viikonlopputyötä sekä varalla oloa. Alueemme välimatkoista selviytyy kävellen, pyöräillen ja autoillen. Jos auton käyttö tuntuu vieraalta, pyörän käyttö on suositeltavaa. Alueelta löytyy myös sähköpyörä yhteiskäyttöön siivittämään asiakkaiden välisiä matkoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kehittymismahdollisuudet.

Jos kiinnostuit paikasta, käy seuraavasta linkistä katsomassa lähihoitajan työstä kotihoidossa kertovia videoita sekä testaamassa millainen hoitaja olisit kotihoidossa: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto. Tehtävän peruspalkka 2294,47 e/kk.
Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto. Tehtävän peruspalkka 2198,13 e/kk.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Alan opiskelijoilta:
Vanhat tutkintoperusteet: Hoito-ja huolenpito harjoitteluineen suoritettu.

Uudet tutkintoperusteet: Kasvun ja osallisuuden sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen hyväksytysti suoritettuna. Osaamisalaopinnoissa (ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen tai sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala) kotihoidon harjoittelu suoritettuna tai muu kokemus hoitotyöstä.

Opiskelijan palkkaus määritellään opintojen ja osaamisen mukaan.Luemme eduksi


jaksotyö