(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Kontula 2 ja Kivikko 1 kotihoitoon lähihoitajia. Alueillamme on kolme eripituista sijaisuutta. Sijaisuudet alkavat 02.01.2019 lukien.

Maantieteellisesti pienet alueemme sijaitsee Kontulan ja Kivikon ytimessä ja toimitilamme ovat Kontulan MPK:ssa. Alueemme ovat kaksi neljästä Kolan lähialueesta.
Missiomme on "Hyvissä käsissä kotona".

Tiimimme on jaettu alueellisesti kolmeen pienryhmään. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä Voima-hankkeen mukaista työaikaa.

Lähihoitaja on perushoidon asiantuntija; työ on itsenäistä ja monipuolista. Tuen työhön saa omassa pienryhmässä sekä yhteisessä tiimissä. Toteutamme vastuuhoitajuutta ja vastuuhoitajan työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin, terveydenhoitajan/sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Käytämme PegasosMukana- toiminnanohjausjärjestelmää.

Olet tervetullut reippaaseen ja kehittyvään joukkoomme, perehdytämme sinut hyvin sekä työhön että alueeseen. On eduksi, mikäli sinulla on koulutuksen kautta perehtyneisyyttä tai kokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaitten hoitamiseen.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.
Video myös: https://youtu.be/2Ne-pYnjpD8

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Luemme eduksi


2 176,37 e/kk