(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme iloiseen ja mahtavaan joukkoomme kahta ammattitaitoista lähihoitajaa pidempiin määräaikaisiin sijaisuuksiin. Toinen sijaisuus on toukokuun 2021 loppuun saakka ja toinen joulukuun 2021 loppuun saakka. Työ alkaa 12.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ meillä kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä, liikkuvaa ja asiakaslähtöistä. Hoitoa toteutetaan yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Sinulle suunnitellaan omat vastuuasiakkaat, suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin sairaanhoitajan, fysioterapeutin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Meillä sinua kuunnellaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää työtäsi. Lisäksi saat myös hyvän perehdytyksen työhön.

Työpisteemme sijaitsee kätevästi aivan junaradan varrella Oulunkylän terveysaseman yhteydessä, joten pääset helposti julkisilla suoraan ovelle ja kohta ohi vilistää myös raidejokeri.

Käytössämme on Pegasosmukana- toiminnanohjausjärjestelmä ja Optimointi. Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat asiakaskäynnit reaaliaikaisesti potilastietojärjestelmään asiakkaan luona. Käytössämme on polkupyöriä, sähköpyöriä sekä autoja liikkumista helpottamaan. Saman katon alla toimii toinenkin lähipalvelualue, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Työsuhde yli 6 kk: Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Työsuhde yli 12 kk: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme lääkehoidon osaamista, LOVen voi suorittaa meillä sovitusti.

Luemme eduksi: ajokortti katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Kotihoidon kokemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea reipas työote ja hyvä asenne on tärkeintä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Emmi Pöyhönen p. 09-31069244, arkisin klo 9-15

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/