(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Koskela 2 ja 3 kotihoitoon lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 4.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Toimipiste sijaitsee Koskelan monipuolisessa palvelukeskuksessa.

Toimit perushoidon asiantuntijana. Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Työsi on itsenäistä ja monipuolista. Työhösi kuuluu myös lääkehoidon toteutusta.

Koskelan kotihoitoon kuuluu 3 lähipalvelualuetta. Teemme tiivistä yhteistyötä alueiden kesken, siksi työpaikallamme vallitsee hyvä työilmapiiri, koska autamme toinen toisiamme.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun, ammattia tukevaa koulutusta ja työsuhdeasunnon tarvittaessa. Voit tutustua henkilöstöetuihin sivulla helsinkirekry.fi. Lisätietoa kohdasta löydät videon, jossa kerromme millaista lähihoitajaa Koskelan kotihoitoon etsimme.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kotihoidon rekrytoinnin kampanjasivulla on julkaistu hoitajatesti, joka on rakennettu työnhakijoita varten. Käy tekemässä hoitajatesti, niin sinullekin selviää millainen hoitaja olet: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2271,37 e/kk