(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Kontula 2 kotihoitoon lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään. Toinen tehtävä alkaa sopimuksen mukaan marraskuussa ja toinen vakituinen tehtävä täytetään tammikuusta lukien.

Maantieteellisesti pieni alueemme sijaitsee Kontulan ytimessä ja toimitilamme ovat Kontulan metroaseman läheisyydessä. Marraskuun lopussa saamme entistä paremmat toimitilat, kun muutamme Kontulan MPK:n toiseen kerrokseen.

Kontula 2 on yksi Kontulan lähialueen neljästä tiimistä. Missiomme on "Hyvissä käsissä kotona".

Kontula 2 tiimi hoitaa itseohjautuvasti kotihoidon asiakastyön, lukuun ottamatta viranhaltijatehtäviä. Itseohjautuvuutemme on edelleen kehittymässä ja olemme iloisia saadessamme lisäresurssia alueellemme. Tiimimme on jaettu alueellisesti kolmeen pienryhmään. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä Voima-hankkeen mukaista työaikaa.

Lähihoitaja on perushoidon asiantuntija; työ on itsenäistä ja monipuolista. Tuen työhön saa omassa pienryhmässä sekä yhteisessä tiimissä. Toteutamme vastuuhoitajuutta ja vastuuhoitajan työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin, terveydenhoitajan/sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Käytämme PegasosMukana- toiminnanohjausjärjestelmää.

Olet tervetullut reippaaseen ja kehittyvään joukkoomme, perehdytämme sinut hyvin sekä työhön että alueeseen. On eduksi, mikäli sinulla on koulutuksen kautta perehtyneisyyttä tai kokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaitten hoitamiseen.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Luemme eduksi


2 176,37 e/kk