(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme koilliseen kotihoitoyksikköön vanhustyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ja hoitovapaan sijaisuuteen 31.8.2019 asti.

Tehtäväsi sijoittuvat Pihlajiston alueelle. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pukinmäen juna-aseman vieressä.

Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin sairaanhoitajien kanssa omista vastuuasiakkaistasi, suunnittelet ja arvioit asiakkaidesi hoitoa sekä huolehdit tukipalvelujen järjestämisestä. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat reippaan ja asiakaslähtöisen työskentelytavan. Hoidat kotihoidon asiakkaitamme suurella sydämellä ja heidän hyvinvointinsa on toimintasi lähtökohtana. Haluat tehdä monipuolista, vastuullista ja merkityksellistä työtä. Olet dynaaminen ja haluat kehittää sekä omaa että työyhteisösi osaamista. Teet omalta osaltasi työtä sen eteen että myös työyhteisösi voi hyvin.

Me vuorostamme tarjoamme sinulle monipuolisen työn mahtavien asiakkaiden parissa, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä upean tiimimme tuen perehdytykseen.

Jos etsit työpaikkaa, jossa voit palvella koko persoonallasi ja saat kicksejä asiakaspalvelusta, olet varmasti meidän näköisemme! Laita hakemukseksi tulemaan tai tarvittaessa soita ja kysy lisätietoja tehtävistä. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan.


Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Vakinaisessa tehtävässä ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


- ajokortin
- työokemuksen kotihoidosta
- Pegasos-järjestelmän hallinnan
- joustavan ja positiivisen asenteen
- kyvyn sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin