(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Tehtävän kuvaus


Itäisessä kotihoitoyksikössä Kivikko 1 lähipalvelualueella on haettavana lähihoitajan vakituinen työsuhde. Lisäksi haemme sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 saakka.

Kivikon alueella on noin 150 asiakasta, jotka asuvat Kivikon terveysaseman lähiympäristössä. Alue on rauhallista ja luonnonläheistä. Tiimissä on 27 hoitajaa, joista 4 on sairaanhoitajia/terveydenhoitajia. Hoitajat on jaettu kolmeen pienryhmään, joka mahdollistaa vastuuhoitajuuden paremman toteutumisen. Hoitajat liikkuvat alueella pääsääntöisesti kävellen tai pyörällä, joten ajokortti ei ole tiimissämme pakollinen.

Kivikossa hoitajat työskentelevät itseohjautuvuuden periaatteiden mukaisesti ja mm. suunnittelevat omat työvuoronsa yhteisöllisesti. Hoitajat voivat myös vaikuttaa omien työpäiviensä pituuteen (mahdollisuus Voima-vuoroihin). Kivikossa on hyvä yhteishenki ja jokaisella hoitajalla on oma paikka tiimissä. Tiimi on monikulttuurinen ja avoin vastaanottamaan uusia työntekijöitä joukkoonsa. Kivikossa asiakas on keskiössä ja työtä tehdään asiakkaan omia voimavaroja vahvistaen moniammatillisesti.

Voit halutessasi käydä lukemassa työstä Helsingin kaupungin kotihoidossa alla olevan linkin kautta. Sivustolla on myös useampia videoita, joissa kotihoidon työntekijät kertovat työstään.

Paikka täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelut pidetään joko yksilö- tai ryhmähaastatteluna ja hoitajat osallistuvat hakuprosessiin sen jokaisessa vaiheessa.

Tervetuloa töihin Kivikkoon!

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Pegasos- ja RAI-ohjelmistojen tuntemuksen sekä kotihoidon ja vanhustyön työkokemuksen.