(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Tehtävän kuvaus


Etsimme Kallio 5lp alueelle kotihoitoon lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen syyskuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työsi on itsenäistä ja monipuolista ja siihen kuuluu myös asiakkaidemme lääkehoidon toteutusta. Vastuuhoitajana osallistut asiakkaiden hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämiseen yhdessä kollegoittesi sekä tiimin sairaanhoitajan/terveydenhoitajan ja kotihoidon lääkärin kanssa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuja sekä varallaoloa.

Käytössämme on Pegasos Mukana-toiminnanohjausjärjestelmä, joja mahdollistaa asiakaskirjausten tekemisen välittömästi asiakkaan luona.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä joustavasti niin tiimin jäsenenä sekä yksin vaativissakin asiakastilanteissa. Saat perehdytyksen työhösi sekä moniammatillisen tiimin tuen.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut ja turvallisen työsuhteen sekä hyvät koulutus-ja kehittymismahdollisuudet. Avustamme tarvittaessa myös työsuhdeasunnon hankkimisessa.

Käy katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertova video alla olevasta linkistä.
Haluatko testata millainen hoitaja olet? Voit tehdä hoitajatestin osoitteessa www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon. Sivustolla voit tutustua lisää Helsingin kotihoitoon.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2176,37 e/kk