(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Tehtävän kuvaus


Helsingissä vahvistetaan ja kehitetään kotihoitoa! Saimme Pohjoisen palvelualueelle kotihoitoon uusia lähihoitajan/hoitajan vakansseja. Haemme nyt Maunulan kotihoitoon kahta lähihoitajaa/hoitajaa.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden toimintakyvyn tukemista, hoidon suunnittelua ja arviointia sekä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä. Maunulan kotihoidossa tehdään tiivistä yhteistyötä Kustaankartanon monipuolisen palvelukeskuksen kanssa.

Toivomme sinulta sairaanhoidollista ja perushoidollista osaamista sekä kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa. Odotamme sinulta työhön sitoutumista ja innostusta kehittää asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja. Käytössämme on polkupyöriä ja autoja. Suunnittelemme kotikäynnit niin, että ne ovat mahdollisimman lähellä toisiaan. Huomioimme haussa myös vasta valmistuneet lähihoitajat.

Kotihoidon toimitilat sijaitsevat Suursuon sairaalassa ja kulkuyhteydet alueelle ovat hyvät.
Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Helsingin kaupungin tarjoamista monipuolisista henkilöstöeduista löydät tietoa osoitteesta helsinkirekry.fi.

Haluatko testata millainen hoitaja olet? Käy tekemässä hoitajatesti sivulla olevasta linkistä. Sivustolla voit tutustua myös muuten Helsingin kotihoitoon.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


jaksotyö, 2-vuorotyö