(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Beskrivning av jobbet

Innostaako sinua itsenäinen ja vastuullinen työ, jossa saat kehittää toimintaa ja kehittyä ammatissasi?

Olemme saaneet uusia vakansseja ja etsimme nyt kahta lähihoitajaa Kuntouttavan arviointiyksikön Lännen tiimiin 15.2.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Haemme juuri sinua osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöämme. Tehtävässäsi korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus. Vaikka työsi onkin itsenäistä, asiakkaan hoitoa ja sen jatkuvuutta arvioimme monialaisesti ja toimimme yhdessä asiakkaan parhaaksi. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutteja. Työsi on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä kello 7.30-22.00 välisenä aikana. Meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa ja paineen alla. Olet kiinnostunut uuden toiminnan kehittämisestä ja haluat olla luomassa uutta toimintamallia yhdessä työyhteisön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Lupaamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin, ja huomioimme aikaisemman osaamisesi arvokkaana lisänä toiminnassamme.

Muutamme helmikuussa uusiin tiloihin Konalaan, joten työalueesi on läntinen Helsinki. Asiakkaidemme luokse liikut autolla, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla. Meillä henkilöstö on mukana rekrytoinnissa. Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Tapaamme hakijan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuedun, alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa sekä mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi ajokortin.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Palveluvastaava Katja Lahtinen, katja.m.lahtinen@hel.fi, puh. 040 657 0936

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/