(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajaharjoittelija, kesätyö, 60 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan kaupunki, Vanhus- ja vammaispalvelut

Työsuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 01.05.2019 tai sopimuksen mukaan - ja päättyen 30.09.2019 tai sopimuksen mukaan


Hei sinä terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija! Oletko urapolkusi alkumetreillä ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi vai oletko jo konkari työssäsi ja haluaisit päästä hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista — Vantaan vanhus- ja vammaispalveluissa tämä on mahdollista kesälomasijaisuuksien aikana.

Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen tulosalueeseen kuuluu kolme tulosyksikköä: Vantaan sairaala, Kotona asumisen tuki sekä Erityisasuminen. Henkilöstöä koko tulosalueella on n. 1 100, joista suurin osa hoitohenkilöstöä. Haemme nyt kesätyöntekijöitä työskentelemään tulosyksiköihimme.

Tule meille kesätyöhön, jolla on merkitystä! Tule osaksi työyhteisömme kehittämään ja kehittymään yhdessä meidän kanssamme. Perehdytämme sinut tehtäviin!

Tarjoamme sinulle kesätyötä, joka taipuu hyvin sinun omiin kesäsuunnitelmiisi. Meillä on tarjolla sinulle hyvin eri pituisia kesätöitä ja voit halutessasi työskennellä kesän työsuhteen aikana esimerkiksi niin kotihoidossa kuin Vantaan sairaalassa kehittäen omaa osaamistasi laaja-alaisesti.

Tervetuloa Vantaalle töihin!


Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on kahdeksan sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Kotona asumisen tuen tulosyksikkö vastaa palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Tulosyksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon palveluilla, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla.

Erityisasumisen omassa toiminnassa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.

Työsuhteen tietoja

Edellytämme:

  • Kotihoidossa edellytetään ajokorttia ja autolla ajotaitoa
  • Tarvittavat lääkeluvat suoritetaan työsuhteen alussa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus määräytyy osaamistason ja opintojen valmiusasteen perusteella

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 60
Koeaika: määräytyy työsuhteen pituuden mukaisesti
Kokoaika-/osa-aikatyö: sopimuksen mukaan
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: jaksotyö, sopimuksen mukaan


Yhteystiedot:

Jalonen-Tuovila, Mia
kotihoidon esimies
040 661 5325
mia.jalonentuovila@vantaa.fi

Terhi Lehtonen, asumispalveluiden esimies (palvelutalot ja vammaisten asuminen)
p. 043 825 8876
terhi.lehtonen@vantaa.fi

Sanna Mikkola, asumispalveluiden esimies (vanhusten hoiva-kodit)
p. 040 642 9395
sanna.mikkola@vantaa.fi

Osastonhoitaja, Vantaan sairaala
040 538 8266


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.