(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hammashoitaja Asiakaspalvelukeskukseen, vuorotteluvapaan sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Etsimme Espoon suun terveydenhuollon Asiakaspalvelukeskukseen innostunutta, oma-aloitteista ja kielitaitoista hammashoitajaa/lähihoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Toivomme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja sinulla on iloinen ja aktiivinen työote. Edellytämme hyvää työmotivaatiota, paineensietokykyä ja halua työskennellä vaativissakin ja vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, monipuolisia tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta oppia uusia ohjelmia.

Työtehtäviin kuuluu mm. hoidontarpeenarviointia, potilastietojärjestelmän käyttöä, palvelusetelin myöntämistä, asiakaspalvelua ja ajanvarausta. Käytössämme on Lifecare potilastietojärjestelmä sekä TeleQ takaisinsoittojärjestelmä.

Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen lisäksi sujuva englanti, sekä rohkeus käyttää ruotsin kielen osaamistasi. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Työ on puhelinpalvelutyötä ja työaika on 38h15min/vko (päivittäinen työaika noin 7h 37min). Työtä voi halutessaan tehdä myös iltapainotteisesti. Työ soveltuu myös opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille.

Tehtäväkohtainen palkka 2179,22 €/kk + mahdollinen kokemuslisä.

Työ voi alkaa 12.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Suun terveydenhuollon Asiakaspalvelukeskus

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.