Lähihoitaja
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Oletko positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva kehitysvammatyöstä kiinnostunut hoitoalan ammattilainen tai lähihoidon opiskelija? Haemme nyt Sipoossa sijaitsevaan kehitysvammaisten ja autististen nuorten ryhmäkotiin lähihoitajaa kesäsijaisuuteen. Tässä kesäsijaisuudessa pääset toteuttamaan toiminnallista hoiva-arkea, joka saa hymyn niin sinun, kuin myös asiakkaiden huulille! Sijaisuus ajoittuu elo-syyskuun ajalle ja lyhyemmätkin pätkät ovat mahdollisia. Kyseessä on täysituntinen 2-vuorotyö. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on kehitysvammaisille henkilöille suunnattu 4 pientä ryhmäkotia käsittävä yksikkö. Yhteensä kohteessa on 20 vakituisen asumisen paikkaa. Asukkaat ovat kehitysvammaisia ja autismin kirjon henkilöitä. Kohteessa jokaisella asukkaalla on oma huone, joihin sisältyy makuualkovi, olohuone ja kylpyhuone. Lisäksi ryhmäkodissa on yhteiseen ajanviettoon suunnitellut monitoimitila, keittiö- ja oleskelutila sekä sauna.

Lähihoitajan työ pitää sisällään asukkaiden avustamista ja heidän onnellisen arjen turvaamista. Työtehtäviin kuuluu perushoivaa kuten hygieniasta huolehtimista, ruokailuissa avustamista, yksilöllistä tukea sekä viriketoiminnan vetämistä. Töitä tehdään yhdessä muiden kohteen hoitajien kanssa.

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla lähihoidon tutkinto tai alan opintoja. Katsomme eduksi, jos olet jo aiemmin työskennellyt kehitysvammapuolen ja autismin kirjon ihmisten parissa, mutta tämä ei ole kuitenkaan täysin pakollista - kaikista tärkeintä on työhön tarttuva ja positiivinen asenne. Voimassa oleva rokotussuoja tulee olla.

Tarjoamme:

Tämä työkohde tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hoitoalan ammattilaisena mukavassa ja rauhaisassa pienehkössä yksikössä. Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi.

Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. Palkkaus sopimuksen mukaan. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian sivujemme kautta! Vaihtoehtoisesti voit laittaa esittelyn itsestäsi ja osaamisestasi meille vaikka WhatsAppissa. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477441
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sipoo, Uusimaa