(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pääkaupunkiseudulle

LÄHIHOITAJIA hengityshalvauspotilaiden hoitotiimiin kokoaikaiseen ja keikkaluonteiseen työhön.

Etsitkö merkityksellistä työtä, jota tehdään asiakkaan kotona? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme HOITAJA.

Haemme hoitotyön ammattilaisia hengityshalvausstatuksen omaavien hengityskonepotilaiden hoitoon. Pääsisit työskentelemään osana moniammatillista hoitotiimiä. Kyseessä on asiakkaiden kotona tehtävä itsenäinen työ, joten sinulla tulee olla valmius omatoimiseen työn suorittamiseen. Hoitotiimissä työ suoritetaan kolmessa vuorossa.

Hengityshalvauspotilaan päivittäisen perushoidon lisäksi työhön kuuluu muun muassa lääkehoitoa, asiakkaan sairaustilan arviointia sekä erilaisten apuvälineiden käyttöä. Kohtaamme kaikki asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää.

Odotamme sinulta lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta sekä Kokemus asiakkaiden kotona tehtävästä työstä on eduksi, ja plussana olisi kokemus hengityshalvauspotilaiden hoidosta. Tehtäviin perehdytetään, joten aiempi kokemus vain plussaa.   

Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen, omatoiminen ja rohkea työote. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa. Mikäli sinulla on positiivinen asenne työhön, ystävällisyys ja auttavaisuus ohjaavat toimintaasi, olet oma-aloitteinen ja ahkera, saatat olla etsimämme henkilö.                        


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja vaihtelevan työn.

Innostuitko? Odottamme jo innolla yhteydenottoasi!
 

Ilmoitathan haluatko kokoaikaista vai keikkaluonteista työtä haekmuksessasi.                                                                    

Laita hakemusta tulemaan: www.rekrydiili.fi. Liitäthän mukaan CV:n. 

Yhteyshenkilönä toimii Outi Vuorenpää (outi.vuorenpaa@rekrydiili.fi), puhnro. 040 198 8925