(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Tehtävän kuvaus

Kivikko 1 lähipalvelualueen asiakkaat ja hoitajat hakevat joukkoonsa reipasta kotihoitotyöstä innostunutta lähihoitajaa.

Kotihoidontyö on monipuolista itsenäistä työtä ja se mahdollistaa ammattitaidon ja luovuuden laajan käyttämisen. Työ pitää sisällään muun muassa sairaanhoidollisia toimenpiteitä, muistisairaanhoitoa sekä mielenterveys-ja päihdeasiakkaiden kohtaamista kuntoutumista tukevalla työotteella. Tiimissämme toimii vastuuhoitajuus. Meillä saat työhösi tarpeittesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen sekä tukea ja tsemppiä muilta tiimin jäseniltä. Haussa on myös määräaikainen työsuhde toukokuun loppuun saakka.

Toimistomme sijaitsee Kontulan seniorikeskuksessa, jossa sinulla on mahdollista käyttää seniorikeskuksen kuntosalia maksutta sekä ruokailla keskuksen ravintolassa henkilöstöhinnoin. Alueella liikkuminen tapahtuu autolla, polkupyörällä, kävellen tai bussilla. Työyhteisömme on nuorekas, avoin ja keskusteleva. Toivomme työntekijältä omaa aktiivista positiivista asennetta, tiimityötaitoja ja hyvää huumorintajua. Tiimimme toimii itseohjautuvasti myös työvuorosuunnittelussa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:
Kokemuksen kotihoito työstä, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätöntä.
Ajokortin, mutta se ei ole välttämätöntä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Teija Eevala p. 050 3483635, teija.eevala@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/