(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen toimeen Koskelan seniorikeskuksen yksikkö C2. Yksikkö C2 on 16-paikkainen muistisairaiden ympärivuorokautisen hoivan yksikkö.

Toiminnassamme teemme asioita yhdessä. Päivämme rakentuu asukkaiden yksilöllisestä hoivasta, arjessa olemisesta sekä ohjaamisesta ja avustamisesta niissä toiminnoissa, joista asukkaamme eivät itsenäisesti selviydy. Annamme hoitoa ja hoivaa niin, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti sekä kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Meille on tärkeää, että asukkaat voivat ylläpitää sosiaalista vuorovaikutusta sekä osallistua mielekkääseen, hyvinvointia ja toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Toivomme sinulta positiivista asennetta työhön, itseohjautuvuutta ja tiimityötaitoja. Sinulla on hyvä tilannetaju ja olet kaikkia arvostava, huomioiva, inspiroiva, luova ja reipas. Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Pidät tärkeänä asiakaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämistä. Nämä arvot ohjaavat työtäsi ja näkyvät hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä.

Työyksikössämme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja vastuutiimiajattelu. Päivittäiskirjaamisessa käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä sekä RAI-järjestelmä. Keväällä 2021 otamme käyttöön APOTTI-toiminnanohjausjärjestelmän.

Uuden seniorikeskuksen uudisrakennushanke on käynnistymässä vuonna 2021. Muutamme uusiin tiloihin keväällä 2024.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Työt voivat alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen työstä muistisairaiden ryhmäkodissa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Sari Joensuu, puh. 09-31051987, sari.h.joensuu@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi