(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Tehtävän kuvaus

Hei, sinä kotihoidosta ja seniorityöstä kiinnostunut hoitotyön ammattilainen. Tule meille tiimikaveriksi eteläisen kotihoidon resurssipooliin. Etsimme joukkoomme työstään innostunutta lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään.

Olemme kotihoidossa pidempään työskennelleitä ja teemme työtä eteläisen kotihoitoyksikön kaikilla kymmenellä lähipalvelulalueella sijaistarpeen mukaan. Olemme samassa tiimissä kerrallaan korkeitaan muutaman päivän ja siirrymme sen jälkeen uuteen tiimiin. Työmme on vaihtelevaa, asiakastyöhön keskittyvää missä saamme käyttää ammatillista osaamistamme hyvin laajasti, Työmme painottuu arkiaamuihin mutta teemme myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Syyskuussa 2020 eteläisen ja keskisen kotihoitoyksikön resurssipoolit yhdistettiin ja tiimissämme on nyt 28 työntekijää. Vaikka muodostammekin suuren joukon, toimimme edelleen kahtena, omilla alueillaan työskentelevänä tiiminä.

Jos olet vaihtelevasta työstä ja tiimeistä kiinnostunut, kotihoitoa jo kenties jonkin verran tunteva lähihoitaja, olet tervetullut joukkoomme!

Tarjoamme sinulle mm. mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön, laajat koulutusmahdollisuudet ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja muut Helsingin kaupungin henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Jussi Jalkanen p. 040 521 2496 jussi.jalkanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/