(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Tehtävän kuvaus

Töölö 2 lähipalvelualue sijaitsee Etu-Töölössä Kivelän alueen piha-alueella rakennus 14:ssa. Asiakkaamme asuvat lyhyiden kulkumatkojen päässä, matkat voit taittaa kävellen tai pyörällä.
Kotihoitotyö on monipuolista ja itsenäistä. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Alueellamme on 20 hoitajan vakanssia, joista neljä on sairaanhoitajan/terveydenhoitajan vakanssia.
Kotihoitotyö pitää sisällään muun muassa sairaanhoidollisia toimenpiteitä, muistisairaan hoitoa sekä mielenterveys-ja päihdeasiakkaiden kohtaamista. Asiakkaillamme on nimetyt vastuuhoitajat.

Meiltä saat työhösi tarpeittesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen sekä tukea ja tsemppiä muilta tiimin jäseniltä. Työyhteisömme on avoin ja toimiva. Pyrimme kuuntelemaan ja kunnioittamaan muita tiimiläisiä. Toivomme työntekijältä aktiivista ja positiivista asennetta ja tiimityötaitoja.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut sekä edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Sari Aalto, p. 09-310 44505 (9-15)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/