(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Tehtävän kuvaus

Moniammatillisessa tiimissämme on paikka juuri sinulle, itsenäiseen ja vastuulliseen työhön kykenevä lähihoitaja. Mikäli ikäihmisten kuntoutumista tukeva hoitotyö on lähellä sydäntäsi, olet juuri etsimämme hoitaja.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perustarpeista huolehtimisen ja voinnin seurannan lisäksi laajasti erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten haavahoitoja. Moniammatillisen tiimin jäsenenä teet yhteistyötä myös muiden asiakkaidemme parhaaksi työskentelevien tahojen kanssa. Työssäsi sinua tukevat tiimin muut lähihoitajat ja sairaanhoitajat. Työskentelet asiakkaiden vastuuhoitajana kahdessa vuorossa, työvuoroja viikon jokaisena päivänä. Alueemme asiakkaat asuvat Itäkeskuksessa, Marjaniemessä ja Puotilassa.

Tiimissämme työskentelee 21 lähihoitajaa ja neljä sairaanhoitajaa. Lisäksi työtämme tukee ammattimies, jonka tehtäviin kuuluu esimerkiksi asiakkaiden saatot ja apuvälinekuljetukset. Tiimimme vahvuus on hyvä yhteishenki ja huumorintaju.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi hyvät vuorovaikutustaidot, huumorintajun, kiinnostuksen vanhustyöhön. Ajokortti toivottava, ei pakollinen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jäppinen Tarja, kotihoidonohjaaja, p. 09 310 74568, tarja.jappinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/